Wie zijn wij en waar staan wij voor?

 

 

 

Social Media promotie

World2You is een jong en energiek bedrijf dat zich richt op het bieden van enthousiasmerende promotie via Social Media.

 

Voor Bedrijven en Artiesten

World2You kan een kickstart geven door de naam van een artiest of bedrijf door een groot sociaal netwerk rond te laten gaan. Daarmee krijgen ze de kans gezien te worden.

 

Succes en Kwaliteit

De artiest of het bedrijf moet het succes zelf creëren door kwaliteit te leveren. World2You zorgt ervoor dat deze kwaliteit door een groot aantal mensen, over de hele wereld, gezien wordt. Artiesten en bedrijven, en hun kwaliteit - uw kwaliteit - worden op de kaart gezet.

World2You is beheerder van een groot aantal Twitter- en Facebookaccounts van artiesten en bedrijven. Dat houdt in dat het netwerk van het betreffende account in de gaten gehouden wordt, groeit, en schoon blijft.

Daarbij is het mogelijk dat World2You namens artiesten en bedrijven berichten verspreidt ter promotie via Twitter en Facebook. Denk aan persberichten, advertenties, nieuwe tracks en meer. Dit doen we doorgaans uit naam van het betreffende account, met ondersteuning van het netwerk van World2You.

 

Onze Formule

World2You is van mening dat een artiest of bedrijf zich bezig moet houden met dat waar het zich het eigenlijk mee bezig moet houden: muziek maken of een bedrijf runnen. En in ieder geval niet met tijdrovende promotie-activiteiten.

Daarbij komt dat de inspanningen alleen wat opleveren als netwerken optimaal ingezet worden. World2You focust en zorgt voor een veel groter bereik met de promotie.

 

Samen creëren we uw succes.